2. Caddede Işıklandırma ve Asfalt Çalışması

22.09.2017 17:28

2. Caddede Işıklandırma ve Asfalt Çalışması

Bir süredir çarşı merkezimizde devam eden alt yapı çalışmalarının sona ermesiyle beraber ışıklandırma sistemi için gerekli çalışmalar yapılıyor.

İlçemizin en işlek caddelerinden olan 2. Caddede alt yapı çalışmaları sona erdi. Son olarak Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak akşam saatlerinde 2. Caddeye gelerek ışıklandırma sistemi için dikilen ışıklandırma direğini inceleyerek çalışmaların bir an önce bitirilmesi talimatında bulundu.

2. caddeye yeni ışıklandırma sistemi getirilerek caddeye yeni bir görünüm sağlanacak.

Ayrıca bu gün öğle saatlerinde 2. caddeye sıcak asfalt dökümü yapıldı. Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak"ın titizlikle üstünde durduğu 2. Cadde çalışmalarında son aşamaya gelindi. Sıcak Asfalt dökümü çalışmaları 2. Caddenin ipekyolu girişinden başlayarak emniyet binasının yanına kadar defam edecek. Belediye Başkanımız Sayın Konak sıcak asfalt dökümü çalışmalarını bizzat yerinde inceledi. Başkanımız Sayın Konak, sıcak asfalt dökümü çalışmalarının ardından kaldırım çalışmalarının da bir an önce başlamasını ve 2. Caddenin yeni haline kavuşmasın talimatını verdi.

Başkanımız Sayın Savaş Konak"a asfalt çalışmasını inceleme esnasında Belediye Başkan Yardımcılarımız Sayın Abdullah Ökten ve Sayın kemal Ökten, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Erdoğan, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen, Fen İşleri Müdürümüz Mehmet Şirin Saygıdar eşlik etti.