Mart, 2010

Silopi’de düzenlenen Newroz mitingine katılan 50 bin kişi Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan’ın talebi üzerine yüzünü Cudi dağına döndü. Kaplan, “Bu halkın talebine kulak verin” dedi.

Silopi ilçesinde Süleyman Demirel İlköğretim Okulu’nun karşısında bulunan meydanda düzenlenen Newroz kutlamaları saat 11′de ateşin yakılmasıyla resmi olarak başladı. Koma Laleş, Koma Nuarin ve Yasemin Göksu sahne aldı. Devamını Oku »

Belediyemiz, ağaçlandırma çalışmaları kapsamında çeşitli türlerden bin beş yüz elli fidan dikti.

Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında ilçede bin beş yüz fidan ekimi gerçekleşti. 750 adet top Akasya, 450 adet çınar ve 350 adet Katalpa ağaçları dikildi. Bu ağaçların bir kısmı hastane caddesinde bulunan orta refüjlerine, Otogar ve cumhuriyet mahallesindeki Park alanına, bir kısmı şehrin kaldırımlarına ve ilçenin muhtelif yerlerine dikildi. Devamını Oku »

Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde Laleş Kültür Sanat Merkezi açıldı. Açılışta, Silopi halkının vereceği destek ve güçle Kültür Merkezi yaşatılacağı belirtildi.

Laleş Kültür Sanat Merkezi ve Silopi Belediyesi Eğitim Destek Evi açılışına BDP Şırnak İl başkanı Sekvan Aytu, BDP PM Üyesi Nejat Yaruk, AB Eski Parlamenteri Feleknas Uca,  BDP Silopi İlçe Başkanı Bahattin Alkış, Başverimli (Tılqebin) Belde Belediye Başkanı Sinan Uysal, Şırnak Belebiye başkanı ramazan Uysal, Cizre Belediye başkan Vekili Mehmet Saçi, İdil Belediye Başkanı Resul Sadak,  Silopi Belediye Başkanı Emin Toğurlu ve Maxmur Barış grubu üyesi Kamil Ökten’nin de aralarında bulunduğu açılış konserine on bin kişi katıldı. Devamını Oku »





Son Dönemde Yapılan Çalışmaları Nasıl Değerlendiriyorsunuz ?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...





Faaliyet & Planlar

    Belediyemiz Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği Üyesidir

Projeler

Linkler

  • E-DEVLET GİRİŞİ
  • GAB BELEDİYELER BİRLİĞİ
  • ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ
  • TC KİMLİK NO SORGULAMA
  • TÜİK
  • VERGİ NO SORGULAMA


thomas davisthomas davis