24 Kasım Öğretmenler Günü

24.11.2016 11:15

24 Kasım Öğretmenler Günü

Koç İlk ve Ortaokulunda  gerçekleştirilen programda, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler adına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra davete gelen tüm öğretmenler için tiyatro, şiir, halk oyunları ve canlı müzik gösterisi yapıldı.

Ardından yeni öğretmen adaylarının yemin töreni ile program devam etti. ilk okul öğrencilerinin sahne de 'ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN' yazısını yanlış yazmalarından dolayı salonda keyifli anlar yaşandı. daha sonra resim, şiir, kompozisyon ve spor dalında yapılan yarışmalarda 1'inci, 2'nci ve 3'üncü olanlara hediye verildi.

Programa Şırbnak Vali Yardımcısı Ali Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Ökten, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ökten ve çok sayıda kurum amiri ile öğretmenler katıldı.