24 Kasım Öğretmenler Günü

24.11.2017 16:18

24 Kasım Öğretmenler Günü

İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler günü törenle kutlandı.

Koç İlk ve Ortaokulu bahçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Büstüne çelenk sunulmasının ardından konferans salonunda program başladı.

Şiir, gösteri ve okunan türkülerin ardından farklı dallarda yapılan yarışmalar da dereceye giren öğrencileri Vali Yardımcısı Ümit Altay, Belediye Başkan Yardımcımız Abdullah Ökten ve Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan ödül verdi. Daha sonra etkinlik son buldu.

Kadın Eğitim Destek ve Kültür Merkezimiz tarafından Başkan Yardımcımız Kemal Ökten eşliğinde okullarda ders veren öğretmenler ziyaret edilip karanfil verildi. Başkan Yardımcımız Kemal Ökten, Küldür Merkezi Müdiremiz Gönül Ürgen ve Kadın merkezimizde görevli kadınlar Yenişehir İlk ve Ortaokulu, Gazi Paşa İlk ve Orta okulu ve ilçe merkezinde bir çok okulu dolaşarak 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlere karanfil verdi.