63. Cadde Çalışmalarımız Devam Ediyor

24.01.2018 10:30

63. Cadde Çalışmalarımız Devam Ediyor

İlçe merkezindeki çalışmalarımız hızla devam ediyor. Ekiplerimiz ilçe merkezinde cadde ve kaldırım inşa çalışmalarını özveri ve kararlılık ile yürütüyor.

İlçe merkezinde bulunan ve ipekyolundan sonraki en uzun cadde olan 63"üncü cadde de asfalt döküm işi ile kaldırım çalışmaları aynı an da yürütülüyor. İş makinelerimizce kaldırılan parke taşlarının ardından cadde düzenlemesi yapıldı. Daha sonra da dökülen TMT"den sonra silindir iş makinesi TMT baskısını yaptı. Daha sonra işyerleri önünde bulunan ve düzensiz olan kaldırımlar tek tek sökülerek tek hiza haline getirildi. Kısa sürede dökülecek olan sıcak asfalt çalışmamızın ardından yeni kaldırım taşları döşenerek yaya geçidi için modern kaldırımlarımız hayata geçirilecek.

Daha sonra yeni ışıklandırma direklerimiz ilke çarşı merkezimiz gece geç saatlerde gündüzü aratmayacak. Başkanımız Sayın Savaş Konak"ın özverili ile iş takibi yapması ve personelleri yönlendirmesi sonucu ilçe merkezimiz modern şehir planına uygun bir görünüm sergileyecek.

Ayrıca İpekyolunun ardından ilçenin en uzun caddesi olan 63"üncü cadde, bazı acil durumlar da ya da ipekyolu üzerinde yapılan her hangi bir çalışmadan ötürü aktif bir şekilde kullanıla bilir hale getirilecek.