Altındağ Belediyesi 'Kardeş Belediye Projesi'

10.02.2017 09:15

Altındağ Belediyesi 'Kardeş Belediye Projesi'

Kardeş Belediyesi Projesi kapsamında Ankara Altındağ Belediyesi ile kardeş belediyesi olduk. Altındağ belediyesinden ilçemize dün akşam saatlerinde gelen misafirlerimiz akşam yemeğinde Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak, Başkan Yardımcılarımız Sayın Abdullah Ökten, Kemal Ökten ve belediye birim müdürlerimiz ile yemekte bir araya geldiler. Başkanımız Sayın Savaş Konak, misafirlerimiz ile kısa bir toplantı yaptı.

Bu sabah erken satlerde İlçe belediyemize ziyarete gelen Altındağ Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Cengiz Keskin, Temizlik işleri Müdürü Ali Şen, Fen işleri Müdürü Turgay  Sevindik, Park Bahçeler Müdürü Gökçen Yazıcı,   Altındağ Belediyesi Meclis Üyesi / Altınay Yardım Organizasyonu Sorumlusu Gülten Hitay, Eğitim Kültür Müdürlüğü Koordinatörü Emra Gülen, İmar Müdürlüğü Şube Müdürü Abdurrahman Keleş, belediye binamızdaki birimlarimizi ziyaret etti. Daha sonra Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten ve Sayın Kemal Öktene hediye verdiler. Altındağ Belediyesinden gelen misafirlerimiz, ziyaret sonrası belediye birimlerimiz ile koordineli çalışmak için bizim müdürlerimiz ile görüşme yaptılar.