Altındağ Belediyesinden Belediyemize Ziyaret

17.01.2018 15:07

Altındağ Belediyesinden Belediyemize Ziyaret

Ankara Altındağ belediyesi "Kardeş Belediye Projesi" kapsamında Silopi belediyesini ziyaret etti.

İçişleri bakanlığınca yürütülen "Kardeş Belediye Projesi" kapsamında Ankara Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Cebrail Aslan, Fen İşleri Müdürü Turgay Sevindik, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Gökçen Yazıcı Belediyemize gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu.

Belediye hizmet binamızda Başkan Yardımcılarımız Sayın Abdullah Ökten ile Sayın Kemal Ökten ve birim müdürlerimiz ile toplantı yapan, Altındağ Belediyesi yetkilileri çalışmalarımız hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Akşam yemeğinde Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak ile yemekte bir araya gelen Altındağ Belediyesi yetkilileri, Silopi ilçesinde ve Görümlü Beldesinde Kardeş Belediyecilik anlayışı kapsamında ne tür hizmetler yapacağı hususunda görüşme yaptı.

Silopi ilçesine bağlı Görümlü Beldesinde 1 adet çocuk oyun parkı, 10 bin metre kare parke taşı ile 10 adet oturma parkı göndereceklerinin sözünü veren Altındağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Cebrail Aslan, Silopi ilçesinde de büyük projeler ile halka hizmet vereceklerini söyledi.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak da Altındağ Belediyesi yetkililerine teşekkürlerini iletti.