Asfaltlama Çalışmalarımız Devam Ediyor

07.08.2017 15:00

Asfaltlama Çalışmalarımız Devam Ediyor

Alt yapı çalışmalarımızın bittiği cadde ve sokaklarda sıcak asfalt dökümü çalışmalarımız devam ediyor. Şu ana kadar Ofis ile Dicle mahallelerinde asfaltlama çalışmalarımız %30 aşamasına geldi. Asfalt döküm işi gece ve gündüz devam ediliyor. Ekiplerimiz şu an ana yol güzergâhlarına asfalt dökümü yapıyor.

Belediye başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten asfalt çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışanlardan bilgi aldı. Daha sonra açıklamada bulunan Başkan Ökten, kanalizasyon ve su boru hatlarının döşeme işlerinin sona erdiği alanlarda asfalt çalışmalarımız devam edeceğini söyledi.

Öte yandan Fen İşleri Müdürümüz Mehmet Şirin Saygıdar da cadde üstündeki rogar kapaklarını kontrol ederek, çalışanlara asfalt dökümü sırasında dikkat etmeleri hususunda uyarıda bulundu.

En kısa sürede çalışmalarımızın bitiminde ilçe genelindeki cadde ve sokak aralarına asfalt dökümü yapacağız.