Başbakan Yardımcısı Fikri IŞIK Silopi'de

03.02.2018 15:35

Başbakan Yardımcısı Fikri IŞIK Silopi'de

Başbakan Yardımcımız Sayın Fikri IŞIK ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Silopi ilçesine geldi. Hak Sahibi Konutlarındaki vatandaşları ziyaret eden Sayın Işık, daha sonra ilçe merkezindeki 2. cadde de esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarımızla bir araya geldi. Sayın Işık, esnafların istek ve sorunlarını dinledi. Daha sonra Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık ilçedeki ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıdı.

Başbakan Yardımcısı SAyın Fikri Işık'a ziyaret esnasında, Şırnak Valisi Sayın Mehmet Aktaş, Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak, Başkan Yardımcılarımız Sayın Abdullah Ökten ile Kemal Ökten, AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen ile çok sayıda kurum amiri ve vatandaş katıldı.