Başkan Konak"a Veda Yemeği

15.02.2018 14:00

Başkan Konak"a Veda Yemeği

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak"a Milli Eğitim Müdürlüğü ve öğretmenler tarafından verilen veda yemeğine katıldı.

İçişleri bakanlığınca resmi gazetede yayımlanan kararnamede içişleri bakanlığına bağlı Birinci Derece Kadrolu Mülkiye Müfettişliğine atanan Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak, Silopi Öğretmen Evi"nde verilen öğle yemeğine katıldı. Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenlerin katıldığı öğle yemeğinde Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan kısa bir konuşma yaptı. İlçemize verilen hizmetlerden ve ayrıca yıllar sonra belediye tarafından ilk kez hizmet gören okullar için teşekkür ettiğini belirten Dayanan, yeni görevlerinde Başkanımız Sayın Konak"a teşekkürlerini sundu.

Daha sonra konuşma yapan Başkanımız Sayın Savaş Konak, bölgenin çok zor günleri geride bıraktığını ve artık huzur ortamında bölgenin rahata kavuştuğunu söyledi. Şu an devletin bölgeye istihdam kapsamında büyük projeler sunduğunu belirten Sayın Konak, ilçede görev yapan öğretmenlere de teşekkürlerini sundu.

Verilen yemeğin ardından öğretmenlerle vedalaşan Sayın Savaş Konak daha sonra Öğretmen Evi"nden ayrıldı.