Başkan Yardımcımız Anız Yangınına Müdahale Etti

14.06.2017 12:20

Yaz ayının yaklaşması ile ilçemizde başlayan anız yangınlarını önlemek için belediye ekiplerimiz iş başında. Yenişehir mahallesinde bulunan Silopi Devlet Hastanesi arkasında yakılan anız yangınına Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Kemal Ökten, zabıta ekiplerimiz ve itfaiye ekiplerimiz araçları ile müdahale etti. Yangının fazla büyümesini önleyen Başkan Yardımcımız Sayın Ökten, ekiplerimizle beraber yangının sönmesini bekleyerek, yangına gerekli müdahalenin ardından yangına sebep olan şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunarak gerekli yasal işlemleri başlattı.

Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Kemal Ökten bundan sonra yapılan anız yangınlarına gereken yasal işlemleri başlatacaklarını ve hektar başı 42 TL para cezası çarptırılacağını belirtti.