Başkan Yardımcımız Temizlik Kampanyasına Katıldı

03.03.2017 15:06

Başkan Yardımcımız Temizlik Kampanyasına Katıldı

Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten Çardaklı İlk ve Orta Okulu tarafından başlatılan "Temiz Bir Silopi İçin El Ele" kampanyasına katıldı. İlçemize bağlı Çardaklı Köyünü züyaret eden Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten temizlik kapmanyasaına katılan öğrencilere hediye olarak kırtasiye malzemesi ve çikolata dağıttı. Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten geleceğimizin ışığı olan öğrencilerimize derslerinde başarılı olmaları için nasihatte bulundu. Sayın Ökten, okul idarecilerine de başlatmış oldukları temizlik kapmanyasından dolayı teşekkür etti. Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten çekilen toplu fotoğrafın ardından ilçe merkezine döndü.

İlçe Belediyemiz tarafından Çardaklı İlk ve Orta Okuluna 100 adet çam ağacı, 3 adet oturma bankı ve 3 kamyon parke taşı verildi.