Başkan Yardımcımız Yolları Denetledi

26.10.2017 11:19

Başkan Yardımcımız Yolları Denetledi

Belediye başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten mahalle aralarındaki asfalt çalışmalarını denetledi.

Belediyemizce ilçe merkezimizin çeşitli cadde ve sokak aralarında yapılan asfalt çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

Son olarak ilçemizin en uzun caddesi olan Şehit Cemalettin Avcı caddesindeki asfalt çalışmalarımızı Balkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten denetledi.

Personellerden çalışma hususunda bilgi alan Sayın Ökten, çalışmaların hızla devam etmesi talimatını verdi.

İlçe merkezimiz de şu ana kadar çeşitli caddelerde çalışmalarımız devam etmekte ve aynı zaman da asfalt iş makinelerinin girmediği alanlar da kilitli parke taşı döşeme işlerlimiz devam ediyor.

Ayrıca İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz cadde genişliği ve kaldırım çalışmalarının modern şehir planına uygun bir şekilde yapılması için çalışma yürüttü