Başkanımız Konak Okulları Dolaştı

17.01.2018 16:10

Başkanımız Konak Okulları Dolaştı

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak köy okullarını dolaşarak, öğrencilerle bir araya geldi.

Silopi ilçe merkezindeki köy okullarını ziyaret eden Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak, burada okulların eksikliklerinin de tespit ederek hem belediye hem de kaymakamlık olarak giderileceğini söyledi. Ceylan İlk Okulu, Çukurca ilk Okulunu ziyaret eden Başkanımız Sayın Konak, okul idaresiyle bir araya gelerek, okullardaki eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

Daha sonra öğrencilerle bir araya gelen Başkanımız Sayın Savaş Konak, öğrenciler ile toplu fotoğraf çekti ve ardından öğrencilere oyuncak dağıttı.

Ziyaret esnasında Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak"a Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, İlçe Jandarma Komutanı Cem Yalçın eşlik etti.