Başkanımız Konak, Okulları Gezdi

00.00.0000 00:00

Başkanımız Konak, Okulları Gezdi

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak Ilıcalar İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyareti sırasında Başkanımız Sayın Savaş Konak"a, 172.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Bülent Temizer, 172.Tugay Komutan Yardımcısı Albay Koray Berber, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan eşlik etti.

Okul ile ilgili yerinde gerekli incelemelerde bulunarak öğrencilerle yakından ilgilenip sohbet eden Başkanımız Sayın Savaş Konak, okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak öğrencilerle görüştükten ve okul kütüphanesini inceledikten sonra okul müdürünün odasına geçti. Burada İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürü ve öğretmenler ile görüşen Başkanımız Sayın Savaş Konak, öğretmenlere üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Eksikliklerin ve karşılaşılan sıkıntıların giderilmesi için gerekli talimatların verildiğini söyleyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak daha sonra 172"nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Bülent Temizer ve 172"nci Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı Albay Koray Berber, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan ile birlikte Kapılı 2. Hudut Karakolunda nöbet tutan askerlere moral ziyaretinde bulundu. Buradaki askerler ile sohbet edip sorunlarını dinleyen Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak görev başındaki askerlere başarı temennisinde bulundu.