Başkanımız Konak'tan Kadın Merkezine Ziyaret

20.02.2017 12:52

Başkanımız Konak'tan Kadın Merkezine Ziyaret

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak ve İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Selçuk Erdoğan Kadın Eğitim, Destek ve Kültür Merkezimizi ziyaret ederek kurslarımızda incelemde bulundu. Başkanımız Konak Kadın Eğitim, Destek ve Kültür Merkezi Müdiremiz Gönül Ürgen'nden kurslar hkkında bilgi aldı. Daha sonra çeşitli alanlarda kurs gören kadınlarımızı ziyaret eden Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak ve İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Selçuk Erdoğan, kadınlarımıza her türlü desteği sunacaklarını ve devlet olarak sürekli eğitim alanına yatırım yapacaklarını söyledi. kadın kursiyerlerimiz de yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak ve İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Selçuk Erdoğan'a teşekkür etti.