Başkanımız Su Arıtma Tesisinde İncelemede Bulundu

31.01.2017 08:38

Başkanımız Su Arıtma Tesisinde İncelemede Bulundu

Silopi Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak DSİ tarafından ilçemizde yapımı tamamlanan Su Arıtma Tesisinde incelemede bulundu.

Başkanımız Sayın savaş Konak Su Arıtma Tesisinde suyun hangi aşamalardan geçtiğini yerinde inceleyerek yetkili teknik elemanlardan bilgi aldı. Daha sonra bina içerisinde Türkiye ve Avrupa standartlarına uygun bir şekilde yapılmış Su Arıtma Tesisi ana binasında suyun artılma aşamalarını kontrol ederek personellerin hassas bir şekilde çalışmaları talimatını verdi.

Başkanımız Sayın savaş Konak güvenlik kamera odası ve Su Arıtma Tesisi teknik odasında da bir süre personellerden bilgi aldıktan sonra halkımıza hayırlı olsun temenisinde bulunarak Su Arıtma Tesisinden ayrıldı.