Silopi’de Ramazan ayı nedeniyle Yeşiltepe parkında kurulan iftar çadırı vatandaşlar iftar yemeğe büyük ilgi gösteriyor.
Dört yemek çeşidiyle vatandaşlar iftarlarını açarken, yemek sonunda hayır duası yaptılar.
İftar yemeğine Belediye Başkan Yardımcı Kadir Kunur, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşların katıldığı yemekte iftardan sonrası hayır duası yapıldı.
Yemeğe ev sahipliği yapan Silopi Belediye Başkanı Vekli Hasan Sadak, Ramazan ayında herkesin birbirine dua etmesini gerekir. Başkan Vekili Sadak, “Ramazan ayı barış, kardeşlik ve dayanışma ayıdır. Sadak, zenginle fakirin bir araya gelebildiği, zenginin fakirin halinden anlayabildiği ve onun dertlerine problemlerine çare bulabilmek için gayret gösterebildiği bir aydır.”dedi.
Belediye’nin kurduğu İftar çadırı’na uluslar arası yük taşıyan kamyon şoförlerin yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı. Belediye’nin kurduğu iftar çadırı hayırsever vatandaşların belediye’nin bu hizmetinden memnun olduklarını dilde getirdiler.
Fotoğraflar











