Belediyemiz Yeni Araçlarla Daha İyi Hizmet Veriyor

02.03.2017 15:15

Belediyemiz Yeni Araçlarla Daha İyi Hizmet Veriyor

Silopi Belediyesi araç filosu, vatandaşlara daha iyi hizmetler sunabilmek için her geçen gün güçlendiriliyor.

İçişleri bakanlığınca Silopi ilçe belediyesinde görevlendirme yapıldığı tarihten itibaren belediye hizmetlerimiz güç kazandı. Yapılan görevlendirme tarihinden itibaren ilçe belediyemiz araç filosunu daha da güçlendirdi. Daha önceleri halka hizmette yetersiz kalan belediyenin iş makinelerinden sadece birkaç tane mevcut iken, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak'ın görevlendirilmesi ile birlikte son model Avrupa ile Türkiye şartlarına uygun araçlar alındı.

İlçe Belediyemiz tarafından Devlet malzeme Ofisinden (DMO) Avrupa ile Türkiye şartlarına uygun 2 Adet İtfaiye (Arazör) aracı, 1 adet kepçe, 1 Adet Çekici Araç, 1 Adet Lowbed Aracı ve 1 Adet Çöp Transfer aracı, 1 Adet vidanjör alındı. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 adet cadde sulama aracı, 2 adet damperli kamyon, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 2 Adet çöp aracı ilçe belediyesine hibe edildi.

Silopi Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak ilçede son hızla hizmet verebilmek için araç filosunu daha da genişleteceklerini belirtti.

Yeni aldığımız araçlarımızı Başkan Yardımcılarımız Sayın Abdullah Ökten ve Sayın Kemal Ökten araç park alanımızda kontrol ederek fotoğraf çektikten sonra halkımıza hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.