Belediyemizden Engelli Derneğine Ziyaret

08.02.2017 08:46

Belediyemizden Engelli Derneğine Ziyaret

Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten engelli derneğini ziyaret ederek onların sıkıntılarını dinledi.

Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten ilçede faaliyet yürüten Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma Ve Destekleme Derneğini ziyaret ederek burada dernek başkanı ve dernek üyelerinin sıkıntılarını dinledi. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah, belediye olarak her türlü yardımı yapacaklarını belirterek; "her insan engelli adayıdır. Belediye olarak maddi manevi yanınızdayız. Gerekirse kendi maaşımdan bile sizlere destek vereceğim."dedi.

Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma Ve Destekleme Derneği başkanı Abdullah Süer'de yapılan ziyaretten çok memnun kaldığını söyleyerek, bazı üyelerine tekerlekli sandalye ve gıda yardımında bulunulmasını istedi. Başkan Süer, bazı aylarda kendi engelli maaşı ile üyelerine yardım ettiğini belirterk, yetkililerden derneklerine bağış yapılmasını istedi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.