Belediyemizden Gençlere Sınırsız Destek

21.11.2017 12:08

Belediyemizden Gençlere Sınırsız Destek

Belediyemizden sosyal yaşamda sınırsız spor desteği devam ediyor.

İlçe stadında açılan Gençlik Kültür Merkezinde koordinatörlüğü belediyemizce yürütülen "15 Temmuz Gençlik Derneği" her alanda faaliyet yürütüyor.

Belediye Spor antrenörümüz Saruhan Çevik"in koordinatörlüğünü yürüttüğü "15 Temmuz Gençlik Derneği" ilçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak açılan Gitar, Spor, Satranç, Resim, Gemi Yapma Sanatı kurslarına öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Proje koordinatörü Saruhan Çevik şu ana kadar açılan kurslardan öte ayrıca proje kapsamında; “Sportif etkinlikler, Uçurtma Şenlikleri, Mini Bib konser,  Yerli Sanatçılarımız ile fidan dikme etkinliği yapılacak. Bütün öğrencileri kurslarımıza davet ediyoruz. Herkes gelip kayıt yaptırarak kurslarımıza devam edebilirler.”