Bem Bir-Sen'den Başkanımız Konak'a Ziyaret

03.02.2017 09:25

Bem Bir-Sen'den Başkanımız Konak'a Ziyaret

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem Bir - Sen) Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Bem Bir - Sen Şırnak İl Başkanı Ahmet Temel, Memur Sen İl Temsilcisi Abdullah Çatıve sendika üyeleri Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak'a ziyarette bulundu.

Ziyaret esnasında Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç Milli Edebiyat şairi Mehmet Akif Ersoy'un tüm eserlerini içeren 'Sefahat' adlı kitabı hediye etti.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak'ı ziyaret ettikten sonra ziyaretinin amacını anlatan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, İçişleri Bakanlığınca yayınlanan KHK ile göreve getirilen Silopi ve Cizre belediyesinde hem sendikal faaliyet yapmka hem de çalışanların  durumunu yerinde görmek ve çalışanlar ait sorunları derlemek kamu yetkilileri  ile görüşerek  yerel yönetimlerin görevlendirme yapıldıktan sonra özelikle yapılan hizmetleri izlemek üzere ziyaret ettiklerini söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç;"Kendilerini halka hizmetlerinden dolayı tebrik ederim. Ciddi şekilde hizmete talip olduklarını gördük. Çok teşekkür ediyorum kendilerine."dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak'ta yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirterek sendika yetkililerine teşekkürlerini iletti. Sendika yetkilileri daha sonra Şırnak Valisi Ali İhsan Su, ve Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur'u ziyarette makamlarında ziyarette bulundu.