Çöp Transfer Aracımızla İşlerimiz Daha da Kolaylaştı

10.03.2017 09:18

Çöp Transfer Aracımızla İşlerimiz Daha da Kolaylaştı

Belediyemize aldığımız yeni çöp transfer aracımız ile, ilçemizde biriken çöplerimizi tek seferde çöp topmala alanına taşıyoruz.

Temizlik Birimi ekiplerimizce ilçe merkezimizde günlük 180 TON çöp toplanıyor. Biriken bu çöpleri Başverimli beldesi yaınlarında bulunna çöp boşaltma alanına küçük çöp transfer araçlarımızla 8 sefer yaparak boşaltabiliyorduk. Günlük 8 Seferin maliyeti yüksek olduğu için Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak'ın talimatıyla Devlet Malzeme Ofisi (DMO)'dan 1 Adet Çekici araç, 1 Adet de çöp transfer aracı aldık. İlçemizde biriken bütün çöpler tek seferde çöp transfer aracımız ile Başverimli beldesi yaınlarında bulunna çöp boşaltma alanına boşaltılıyor. Çöp transfer aracımız ile hem çöplerimiz daha erken hem de yakıttan tasarruf ederek, daha verimli hizmet sunuyoruz halkımıza.