Ekiplerimizden Ramazan Ayı Denetimi

02.06.2017 00:25

Ekiplerimizden Ramazan Ayı Denetimi

Belediyemize bağlı zabıta ekiplerimiz Ramazan Ayı dolayısıyla imalat yerlerinde denetim çalışmalarını sürdürüyor.

Zabıta ekiplerimiz Ramazan Ayı dolayısıyla İlçe merkezimizde bulunan lokanta, pastane, ekmek fırınları, kasaphaneler ve benzeri alanları dolaşarak, imalat yerlerinde denetleme işlemlerini sürdürüyor. İmalathanelerde çalışan personelin giyim kuşamından, imalathanenin temizliğine kadar incelemede bulunan ekiplerimiz, burada eksiklikleri olan iş yerlerine tutanak tutarak, giderilmemesi dâhilinde gerekli yasal işlemleri başlatacakları uyarısında bulundu.

Zabıta Müdürümüz Lokman Bulut Ramazan ayı boyunca halkımıza temiz besinlerin verilmesi için işyerlerinde aralıksız bir şekilde gereken incelemelerin devam edileceği bildirdi.