Gençlik Merkezi Engellileri Coşturdu

02.12.2017 15:22

Gençlik Merkezi Engellileri Coşturdu

Kısa süre önce Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile görevlendirme yapılan Silopi Belediyesinin desteği ile faaliyete geçen Silopi Gençlik Merkezi engelli öğrencileri coşturdu.

"15 Temmuz Gençlik Derneği" tarafından Silopi Gençlik Merkezinde özel rehabilitasyon merkezilerinde eğitim gören engelli öğrenciler için özel konser verildi.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak"ın katıldığı konser de canlı müzik eşliğinde halay şarkıları çalınca engelli öğrenciler bir süre halay tuttu, eğlendi. Daha sonra engelli öğrencilere tatlı ikram edildi. Program sonrasında gençlik merkezindeki kursları denetleyen Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak, engelliler hakkında kısa bir açıklama da bulundu. Sayın Konak; “Engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak, eğitimden sanata, hatta spora kadar her türlü sosyal faaliyetlerde aktif bir şekilde yer almaları, var olan toplumsal bir dayanışma ve yardımlaşma kurgumuzu güçlendireceği için hep birlikte engelleri kaldıralım.” dedi.

Yapılan etkinliğe Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcılarımız Sayın Abdullah Ökten ve Kemal Ökten, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen ve öğrenciler katıldı.