Halkımıza Önemle Duyurulur!

17.03.2017 10:49

Halkımıza Önemle Duyurulur!

Belediyemizde görevlendirme yapıldığı tarihten itibaren ilçemiz resmen hizmete kavuşmuş, yıllardır çözülemeyen sorunların çözüme kavuşturulması için, bu konuda gerekli adımlar atılmış çalışmalar başlatılmıştır.

Bilindiği üzere 1960 yılından itibaren Silopimiz ilçe statüsüne kavuşmuş ancak şu ana kadar ciddi manada hizmet görmemiştir. Son 6 ay içerisinde adeta 57 yıla mükabil hizmetler yaparak ilçemizi adeta ŞANTİYE ALANINA çevirdik. Özellikle Belediye Başkanımzı Sayın Savaş Konak'ın özveri ile çalışmaları yakından takip etmesi 6 ayı, 6 yıla denk getirdi.

Şu an ilçemizin dört bir tarafından alt yapı çalışmaları hızla devam ediyor. İlçemizin adeta altı üstüne gelmiş durumda. Cadde ve sokaklarımız yeniden kazılarak kanalizasyon ve su boruları döşeniyor. Bir şehiri şehir yapan alt yapı sorunlarının çözülmesidir. Bizler bu aşamada gereken ne ise yapmaktayız ve halkımıza hizmette ödün vermeden devam etmekteyiz.

Mahalle aralarında bulunan cadde ve sokaklarımızın kazılmasından dolayı evlerinize giriş çıkışlarınızda bir süre zorluk çekebilirsiniz ama sadece bir süreliğine. Gereken alt yapı çalışmalarımız bittikten sonra sizlerde göreceksiniz ki artık ilçemiz bambaşka olacak, yağmur suları caddelerimizden aşağı akmayacak, dört yol mevkisi gölete dönmeyecek.

İlgili birimlerimiz haftanın 7 günü ciddi titizlik ile çalışmaları yakından takip ediyor.

Sizden ricamız, bu hususta bizlere destek olmanız ve çalışmaları sabır ile takip etmenizdir. Her şey memleketimizin refaha kavuşması içindir.

Siz değerli halkımıza ve çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı Belediye olarak özür diliyoruz.