İlçe Müftüsü Elçi, İftar Çadırımızda

02.06.2017 01:34

İlçe Müftüsü Elçi, İftar Çadırımızda

İlçe Müftüsü Sayın Hüseyin Elçi Belediyemiz tarafından Sanat Sokağı"nda kurulan iftar çadırına iştirak etti.

Belediyemiz tarafından Sanat Sokağında Ramazan Ayı boyunca kurulan iftar çadırına her geçen gün talep artıyor. İlçemizdeki günlük 400 yardıma muhtaç aileye sıcak yemek vererek ayrıca kurduğumuz iftar sofrasında da günlük 300 aileye sıcak yemek ikram ediyoruz.

Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Kemal Ökten son olarak İlçe Müftüsü Sayın Hüseyin Elçi ve beraberinde Çarşı Camisi İmam Hatipleri ile cami cemaatini iftar çadırımıza davet etti.

Akşam namazını Çarşı camisinde kıldıktan sonra iftar çadırımızda iftar açmaya gelen İlçe Müftüsü Sayın Hüseyin Elçi ve beraberindekiler, iftar sonrası Belediye Başkanımız Sayın Kemal Ökten"e davetten dolayı teşekkür etti.

Belediye çalışmalarımız hakkında Sayın Ökten"den bilgi alan İlçe Müftüsü Sayın Hüseyin Elçi, yapılan çalışmaları bizzat takip ettiğini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Kemal Ökten de davete iştirak ettikleri için Sayın Hüseyin Elçi ve beraberindekilere teşekkür etti.