İlçemiz Şantiye Alanına Döndü

24.02.2017 14:58

İlçemiz Şantiye Alanına Döndü

İlçemizde başlattığımız alt yapı çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. İlçemizde başlattığımız alt yapı çalışmalarımız %10'luk orana vardı. Yenişehir, Nuh ve Dicle mahallelerimizde başlattığımız altyapı çalışmalarımız ile halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz.  Yakın zaman da diğer mahallelerimizde de eş zamanlı çalışma başlatyacağız. İlçe merkezimizin tamamının altyapı çalışmalarını en kısa süre zarfında bitirerek yep yeni bir Silopi de el ele yaşayacağız.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak'ın yakından takip ettiği çalışmalar şu ana kadar %10 tamamlanmış durumda. Başkanımız Sayın Konak'ın talimatı ile yeni Silopi için ilçe merkezimizde çalışma olmayan mahalle kalmayarak adeta şantiye alanına döndü. Su Artıma Tesisimizden ilçemizin dört bir yanına verilecek arıtılmış su için İçme Suyu şehir şebeke hattı boruları döşenerek aynı zaman da Kanalizasyon inşaatı yapım işi de devam ediyor.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak belediyemize görevlendirme ile geldiği tarihten itibaren balşatmış olduğu projeleri hayata geçirerek halkımızın huzur ve refah içinde yaşamasının en temel isteği olduğunu söyledi.

Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Kemal Ökten de alt yapı çalışmalarını bizzat yerinde inceleyerek firma yetkililerine en kısa sürede bitirmelerini istedi.