İlçemizdeki Çalışmalarımızı Yerinde Denetledik

26.05.2017 14:47

İlçemizdeki Çalışmalarımızı Yerinde Denetledik

Belediyemiz bünyesinde şantiye alanına dönen ilçemizdeki bütün çalışma alanlarını yerinde denetledik.

Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Kemal Ökten, Fen İşleri Müdürümüz Mehmet Şirin Saygıdar, zabıta ekiplerimizin katılımıyla Yenişehir, Nuh, Cudi, Ofis ve Dicle mahallelerimizdeki çalışmalarımızı denetledik. Temizlik birimimizin Nuh mahallesindeki dere temziliğini yerşnde kontrol ettik. Başkan Yardımcımız Sayın Kemal Ökten bura da temizlik birimi amiri Abdurrahman Kızıl'dan çalışma hakkında bilgi aldı. Daha sonra Nevroz Parkı alanında incelemede bulunan Başkan Yardımcımız Sayın Ökten, buradaki eksikliklerin bir an önce giderilmesi talimatında bulundu.

Ardından alt yapı çalışmalarının devam ettiği Ofis ve Dicle mahallesinide çalışmaları kontorl eden sayın Ökten, çalışanlara işlerini titizlikle yürütmelerini ve çevreye zarar vermeden devam ettirmeleri talimatında bulundu.

Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Kemal Ökten, en kısa sürede alt yapı çalışmalarını bitirip ilçemizi üst yapı çalışmaları ile yeni şehir planına göre düzenleyeceklerini söyledi.