İlçemize 49,5 Km Asfalt Döşedik

08.02.2017 14:21

İlçemize 49,5 Km Asfalt Döşedik

İlçemizin cadde ve sokak aralarına 49,5 Kilometre sıcak asfalt döşedik.

İlçe merkezimizde bulunan cadde ve ara sokaklara döşenen parke taşlarını kaldırılarak yerine asfalt döşedik. Trafiğe engel olmasın diye gece 23:00'da başlayan yasak ile asfalt çalışmaları da başlıyor.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak ve çalışanlarımız olarak, siz değerli halkımıza hak ettiği hizmeti sunmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak'ın talimatıyla tahrip edilen yollar yeniden onarılıyor. Daha önce çukur kazılan ve patlayıcı tuzaklanan cadde ve sokakların asfaltlanması ile ilçenin çehresi değişirken, aynı zamanda teröristlerin yollara bomba yerleştirmesi de önlendi.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak, cadde ve sokakların asfaltlanması için yoğun çaba sarf ettiğini belirterek, bu konuda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının kendilerine büyük katkı sunduğunu söyledi. Bakanlığın Belediyemize 750 ton sıcak asfalt hibe ettiğini bildiren Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak, diğer caddelerde de altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama yapılacağını kaydetti.