İNTERNET KAFE VE MARKETLERİ DENETLEDİK

06.12.2017 09:46

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, haftalık rutin olarak market, lokanta ve cafelerde denetim yaptı.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri pastane, lokanta, cafe, market denetimlerinde genel hijyen, ruhsat kontrolü, fiziksel ve teknik koşullar ile işyerlerinde fiyat tarifesinin bulunup bulunmadığına, marketlerde ise özellikle son kullanma tarihinin geçip geçmediğine dikkat etti.

Belediye Zabıta Müdürlüğü yetkilileri halkın sağlığıyla oynanmasına kesinlikle müsaade edilmeyeceğine dikkat çekerken, cafe imalathanelerinde içecek ve yiyeceklerin gerekli şartları taşıyıp taşımadığını inceledi. Ekipler, cafelerde hijyen ve fiziki koşullar, marketlerde ise raf ömrünü tamamlayan ürün olup olmadığını inceledi.