İpekyolu Caddesine Sıcak Asfalt Dökümüne Başlandı

23.11.2017 13:32

İpekyolu Caddesine Sıcak Asfalt Dökümüne Başlandı

İlçe merkezinde bulunan ve daha önceleri Uluslar Arası İpekyolu olarak kullanılan cadde üzerinde asfalt döküm işi ile kaldırım çalışmalarımız hızla devam ediyor. İş makineleri tarafından kaldırılan eski asfaltın yerine dün sabah saatlerinde TMT dökülerek silindir ile düzenleme yapıldı.

TMT işlerinin bitiminin ardından sıcak asfalt dökümüne başlandı. Sıcak asfalt dökümü kısa bir süre içinde bitirilerek İpekyolu yepyeni bir görünüme kavuşacaktır.

Sıcak asfalt dökümünün başlamasının yanı sıra Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten ile Fen İşleri Müdürmüz Mehmet Şirin Saygıdar, gelip İpekyolundaki çalışmaları inceleyerek çalışma aşamaları hakkında bilgi aldı ve çalışmaların titizlikle kısa bir süre içinde sona ermesi yönünde bilgi vererek diğer çalışmaları incelemek üzere ayrıldı.