İpekyolu Çalışmalarımız Devam Ediyor

09.10.2017 10:29

İpekyolu Çalışmalarımız Devam Ediyor

İpekyolu üzerinde yapmış olduğumuz alt ve üst yapı çalışmalarımızı devam ediyor.

Çevreyolunun faaliyete geçmesinin ardından Belediyemiz ile Karayolları Gene Müdürlüğü tarafından yapılan protokol sonucu uluslara arası ipekyol olarak kullanılan cadde de yeni çalışmalarımız geçtiğimiz günlerde başladı. BOTAŞ arama noktasından ilçe merkezine kadar gelen çalışmalar ilçe merkezindeki 4 yol mevkisine kadar geldi.

Cadde kenarlarında kazılan derin kanallara kanalizasyon ve su tahliye boruları döşeniyor. İş makinelerince kaldırılan asfaltın yerine yeni asfalt döşenerek İpekyolu caddemiz yeni görünümü ile ilçemize yeni güzellik katacak.

Ayrıca ekiplerimiz ipekyolu üzerindeki kaldırımı da sökerek yeni kaldırım ve ışıklandırma sistemi kuracak.