İpekyolu Çalışmalarımız Devam Ediyor

13.12.2017 14:23

İpekyolu Çalışmalarımız Devam Ediyor

İlçe merkezimizden geçen uluslar arası ipekyolu çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Cadde kenarlarına döşenen alt yapı borularından akan yağmur suları geçerken, elektrik ve internet kabloları da yer altına döşendi. Kaldırılan eski asfaltın yerine dökülen TMT"nin ardından sıcak asfalt işi tamamlandı. Cadde kenarlarına yol bordürü döşendikten sonra mahalle aralarındaki bağlantı noktaları da aktif hale getirilecek. Dört yol mevkisinden BOTAŞ civarına kadar dökülen sıcak asfaltın üstüne 2. Kat sıcak asfalt döküm işi de bu gün başlatılarak kısa süre de son bulacak.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak"ın talimatıyla çalışmalarımızı yakından takip eden Fen İşleri Müdürümüz Mehmet Şirin Saygıdar, ipekyolu çalışma alanında personellerden bilgi aldı. Çalışmaların dikkatli ve dirayetli devam etmesi hususunda personellerle konuşan Saygıdar, daha sonra ilçede bulunan diğer çalışma alanlarını denetlemek üzere gitti.