İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) "Kardeş Şehir" Projesi

20.12.2016 12:19

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) "Kardeş Şehir" Projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kardeş belediye Silopi'ye 46 adet oturma bank gönderildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Doğu ve Güneydoğu'da görevlendirme yapılan Hakkari, Silopi, İdil, Cizre, Sur, Silvan ve Hani belediyeleri ile "kardeş şehir" olarak protokol imzalamış ve kardeş belediyelerle işbirliği ve yardımlaşma artacağı şeklinde açıklama yapılmıştı. Bu kapsamda Silopi Belediyesine 46 adet oturma bankı gönderdi. İlçe belediye tamirhanesinde birşeltirilen oturma bankaları okul, hastane, sağlık ocakları ve park alanlarına gönderildi.

Silopi Devlet Hastanesinde staj yapan Ferhat Bostancı öğle paydosunda gelip bankta oturduğunu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdiği oturma banklarındna dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

AW3A7151_JPG_29122016

Burak Geçkil hastaneye gelince dinlenmek için oturduğunu, Murat Öztürk de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne düşüncelerinden dolayı teşekkür etti.

Öte yandan Silopi Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ökten, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ne teşekkür ettiğini belirterek;" ilçemize hizmetlerimiz devam ediyor. 'Kardeş Şehir' projesi ile güzel projelerimizi hayata geçireceğiz."dedi.

AW3A7218_JPG_29122016

AW3A7227_JPG_29122016