Kadın Merkezimizde Mevlit Etkinliği

21.04.2017 11:40

Kadın Merkezimizde Mevlit Etkinliği

Belediyemize Bağlı Kadın Eğitim Destek Ve Kültür Merkezimizde Kutlu Doğum Etkinliği düzenlendi.

İlçe Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile beraber ortaklaşa düzenlediğimiz etkinliğe Belediye Başkan Yardımcılarımız Sayın Abdullah Ökten ile Sayın Kemal Ökten, Milli Eğitim Müdürümüz Bülent Dayanan, Halk Eğitim Merkezi Müdür Osman Bilen, Milli Eğitim şube müdürleri, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen ve çok sayıda kişi iştirak etti. Etkinlik Kuran tilaveti ile başladı. Daha sonra okunan mevlidi şerif ile devam eden program ilahilerin ardından gösterilen tiyatro etkinliği ile son buldu.

Kadın Eğitim Destek Ve Kültür Merkezi Müdiremiz Gönül Ürgen, katılımcılara teşekkür ederek, desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak'a şükranlarını iletti.