Öğrenci Meclisi Başkanından Belediyemize Ziyaret

27.12.2017 15:49

Öğrenci Meclisi Başkanından Belediyemize Ziyaret

Silopi Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçilen Koç İlk ve Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Sudenas Onuk ile yönetim kurulu üyeleri, Belediyemize gelerek Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten ile görüşme gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde okullar arası yapılan öğrenci seçimlerinde Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçilen Sudenas Onuk ile yönetim kurulu üyeleri ilk icraat olarak yapacağı temizlik kampanyasından ötürü Belediyemize gelerek Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Ziyaret esnasında öğretmenler de İlçe temsilcisi Onuk ile yönetim kurulu üyelerine eşlik etti.

Görüşme sırasında Başkan Sudenas Onuk, 17 Ocak da saat 12:00 ile 14:00 arası ilçe de öğrenciler ile beraber temizlik kampanyası yapacaklarını belirterek, bu hususta belediyemizden destek istedi. İlçede bulunan her okuldan 2 öğrenci ile bu kampanyayı gerçekleştireceklerini söyleyen Onuk, amaçlarının vatandaşı bilgilendirmek olduğunu ve ilçeyi temiz tutmaları hususunda örnek olacaklarını ifade etti.

Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Ökten de belediye olarak temizlik malzemesi, temizlik aracı, eldiven ve temizlik giysileri vereceklerini ve ayrıca temizlik personellerinin de kendilerine yardım etme hususun da hazır bulunacaklarını söyledi.

Koç Ortaokulu Müdür yardımcısı Murat Doruk, öğrencilerin ilk projesinin temizlik kampanyası olduğu ve ileriki zaman da daha farklı çalışmalar yürüteceklerini söyledi.