Parke Taşı Döşeme İhalesi Yapıldı

09.02.2018 11:08

Parke Taşı Döşeme İhalesi Yapıldı

Belediyemizce ilçe merkezimizde 50 bin m² parke taşı döşeme işlerinin yapılması için ihale yapıldı.

Belediye binamızdaki konferans salonunda düzenlenen ihaleye çok sayıda şirket yetkilisi katılım gösterdi. İlçe merkezin de alt yapı çalışmalarımızın sona ermesinden sonra sokak aralarına 50 bin m² kilitli parke taşı döşeme işlerinin yapılması için ihale yapıldı. İhaleye katılım gösteren şirket yetkilileri, belediye ihale komisyonuna teklif dosyalarını sundu. Kameralar eşliğinde açılan dosyalar da verilen teklifler okunduktan sonra ihale oturumu sona erdi.

İlçe merkezinde döşenecek 50 bin m² kilitli parke taşı döşeme işleri için, ihale sonucu kısa süre de açıklanarak, resmi web sayfamız ile sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacak.