Parke Taşı Üretim Tesisimiz Faaliyete Geçti

27.11.2017 16:23

Parke Taşı Üretim Tesisimiz Faaliyete Geçti

Belediyemize bağlı Parke Üretim Tesisimiz bu gün itibari ile tekrar üretime geçti.

Bir süredir ilçemizde altyapı çalışmalarımızın devam etmesinden dolayı ara verilen Parke Taşı Üretim Tesisimiz, alt yapı çalışmalarımızın sona ermesinden dolayı tekrar faaliyete geçti. Personellerimiz tarafından ilçe merkezindeki sıcak asfalt döküm aracının giremediği sokaklara döşenmesi için üretilen kilitli parke taşları, kullanılabilir hale getirilerek, hazır halde bekletiliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından ihtiyaç alana götürülen kilitli parke taşları bekletilmeden döşeniyor. Tesisimize getirdiğimiz özel kalıplarla cadde, sokak ve kaldırım kenarlarına döşenmek üzere yol bordürü üretiyoruz. Farklı tesis ya da fabrikalardan her hangi bir ihtiyaç duyulmadan tamamen kendi kendimize üretim yapıyoruz.

Fen İşleri Müdürümüz Mehmet Şirin Saygıdar, Parke Taşı Üretim Tesisimize gelerek incelemede bulundu. Saygıdar, inceleme makineleri kontrol ettikten sonra tesisten ayrıldı.