Parklarımıza Oyun Ve Spor Malzemelerini Kurduk

05.06.2017 14:45

Parklarımıza Oyun Ve Spor Malzemelerini Kurduk

İlçe merkezimizdeki Engelsiz Yaşam Parkı ve 15 Temmuz Şehitler Parkına çocuklarımız için oyun parkı malzemeleri ve spor aletlerini kurduk. Belediye Park ve Bahçeler Müdürümüz Mahmut Mıtlın ve personellerimiz ile parklarımız da yer tespiti yaptıktan sonra gerekli oyun parkı ve spor aletlerini tespit ettiğimiz alanlara kurduk. İpekyolu üzeri Koç İlk ve Orta Okulu yanında bulunan Engelsiz Yaşam Parkımıza kurduktan sonra ailelerimizden rağbet gördük.

Daha sonra Ofis Mahallemizdeki 15 Temmuz Şehitler Parkına oyun parkı ve spor aletlerini kurduk. Yaz tatilinin gelmesi ile beraber çocuklarımız istedikleri şekilde oyun parklarında eğlenebilecekler. Spor yapmak isteyen vatandaşımız parklarımızdaki spor aletlerini kullanabilecekler.