SANAT SOKAĞI YAPIM ONARIMINA BAŞLANDI.

13.11.2017 14:38

SANAT SOKAĞI YAPIM ONARIMINA BAŞLANDI.

Silopi Belediyemiz Sanat Sokağı'nda çevre düzenlemesi ve sağlıklaştırma projesi kapsamında çalışmalar başlattı. Başlatılan çalışmaların kısa bir süre içinde tamamlanmasıyla birlikte Sanat Sokağı modern bir görünüm kazanacak ve kentin çehresini değiştirecektir.

Belediyemiz her alanda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak'ın talimatıyla Sanat Sokağı'nda çevre düzenlemesi ve sokak sağlıklaştırma projesi kapsamında çalışmalar başlatıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda önce Zabıta Müdürlüğü"ne bağlı ekipler tarafından kahvehaneciler tarafından yola gelişigüzel bırakılan sandalye, masa, banklar kaldırıldı.

Ardından da Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından görüntü kirliliğine neden olan eski yapılar kaldırılıp bunların yerine daha modern ve güzel yapılar için çalışmalar başlatıldı.