Sıcaklık Ve Oruç Onları Hizmetten Alıkoymadı

01.06.2017 20:52

Sıcaklık Ve Oruç Onları Hizmetten Alıkoymadı

Belediye personellerimiz Ramazan Ayı sıcağına rağmen ilçe merkezindeki çevre kirliliğine neden olan derede ıslah çalışması yapıyor. Temizlik birimi amiri ve personellerimiz 24 saat içerisinde 3 vardiyalı olarak hizmet veriyor.

Silopi ilçe merkezinden geçen, görüntü kirliliği ve çevreye kötü koku saçan 5 kilometre uzunluğundaki tahliye kanalı Belediye personellerimiz tarafından temizleniyor. Ramazan ayına 5 gün kala başlatılan temizlik çalışmaları %60 civarında bitme aşamasına geldi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Kemal Ökten, alınan karar doğrultusunda çevre kirliliğine neden olan tahliye kanalında temizlik çalışması başlattıklarını ve personellerin Ramazan Ayı sıcağına rağmen aralıksız çalıştığını söyledi.

Belediye Temizlik Birimi Amirimiz Abdurrahman Kızıl Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak ve başkan yardımcılarımızın talimatları ile çalışmalara başladıklarını belirterek, çalışmaların Ramazan Ayı boyunca devam edeceğini söyledi. Kızıl; “amacımız temiz ve refah bir Silopi"nin olmasıdır. Halkın sağlığını dikkate alarak yaptık. Şu ana kadar 20 kamyon moloz, çöp ve buna benzer hafriyat çıkardık. 15 personel ve iş makineleri ile çalışmalarımız devam etmektedir.” dedi.

Temizlik birimi personelimiz Sadun Tolog, Ramazan ayında olmalarına rağmen durmadan kanal temizliği yaptıklarını belirterek, havanın sıcaklığına aldırış etmeden hem oruç tuttuklarını hem de vatandaşın rahat bir ortamda yaşaması için çalıştıklarını belirtti.