Silopi Semaları Uçurtmalarla Renklendi

10.10.2017 15:23

Silopi Semaları Uçurtmalarla Renklendi

ilçemizde düzenlenen uçurtma şenliğine katılan çocukların uçurtmaları, ilçe semalarını renklendirdi.

Belediyemiz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce uygulanan "15 Temmuz Gençlik Projesi" kapsamında Şehir Stadyumu'nda 100'ü aşkın çocuğun katılımıyla uçurtma şenliği yapıldı.

Rengarenk uçurtmalarını öğretmen ve ebeveynleri eşliğinde uçuran çocukların doyasıya eğlendiği şenlikte çocuk sesleri yankılandı, gökyüzü uçurtmalarla renklendi.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak, yaptığı açıklamada, hazırlanan proje kapsamında gerçekleştirilen uçurtma şenliğine 110 öğrencinin katıldığını söyledi.

Başkanımız Sayın Konak, "Çocuklarımızı daha çok aktivitilerle buluşturmak amacıyla Kaymakamlık ve Silopi Belediyesi olarak önümüzdeki günlerde projelerimizi hayata geçirmeyi sürdüreceğiz." dedi.

"Bölgemizin böyle etkinliklerle anılmasını istiyoruz"

Çocuğuyla uçurtma şenliğine katılan AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen, ilçede benzer etkinliklere ihtiyaç olduğunu belirtti.

Şenlikle çocukların güzel bir gün geçirdiğini ifade eden Başkan Bilen, "Bu tür organizasyonlar çocuklarımızın, gençlerimizin geleceklerinin aydınlanması adına önemli. Artık bölgemizin böyle etkinliklerle anılmasını istiyoruz. Terörden, olaylardan uzak, huzur dolu Silopi'de çocukların uçurtmalarını gökyüzünde uçurduğu nice güzel günler diliyoruz." diye konuştu.