Silopi"de Güvenlik Toplantısı Düzenlendi

08.09.2017 17:53

Silopi"de Güvenlik Toplantısı Düzenlendi

Başkanımız Sayın Konak, “Cinsel istismar suçuna karışan servis şoförünün aracı trafikten men edilecek.” dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak güvenlik toplantısında yaptığı konuşmasında araç servis şoförleri içerisinde cinsel istismar suçuna karışmış kişilerin bulunması halinde aracın trafikten men edileceğini söyledi.

Silopi"de 2017-2018 güvenlik toplantısı Koç İlk ve Ortaokulu konferans salonunda yapıldı. Başkanımız Sayın Savaş Konak"ın başkanlık yaptığı toplantıya Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Kemal Ökten, Silopi ilçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, Silopi ilçe Emniyet Müdür yardımcısı Hakan Er, Jandarma Yüzbaşı Ender Arslan, okul müdürleri, muhtarlar ve okul aile birliği başkanları katıldı.

Güvenlik toplantısında konuşan Başkanımız Sayın Savaş Konak, okul servis şoförleri ile araç sahiplerinin cinsel istismar ve yüz kızartıcı suçlara karışmamış kişilerden seçileceğini söyledi. İstanbul"un Ümraniye ilçesinde yaşanan servis şoförlerinin kavgası ve cinsel istismar sabıkalı şoförlerin karıştığı olayı hatırlatan Başkanımız Sayın Savaş Konak, “Şoför listeleri ve araç sahiplerinin listelerini emniyet ve jandarmaya vereceğiz. Mümkün mertebe bunların içinde bu kişiler kullanıyorsa araç trafikten men edilecek. Kooperatif başkanı da takibini yapacak, bizde emniyet ve jandarma olarak takibini yapacağız. Sonuçta çocuklarımız teslim edeceğimiz kişilerin güvenli kişiler olması lazım, bu çok önemli” dedi.

Ardından Başkanımız Sayın Savaş Konak kendisine yöneltilen sorulara teker teker cevapladı. Programında sonunda Silopi ilçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan Yenişehir mahallesinde 24 derslik bir okul yapılacağının müjdesini verdi.