Şırnak Amatör Ligi Karşılaşmaları

19.12.2016 22:28

Şırnak Amatör Ligi Karşılaşmaları

Silopi Belediye Gençlik Spor takımımız Pazar günü Cizre Botan Spor ile karşı karşıya gelerek Cizre Botan Spor"u 1-0 mağlup etti.

Şırnak Amatör Liginde Silopi ilçe Stadında karşı karşıya gelen takımımız Silopi Belediye Gençlik Spor ile Cizre Botan Spor  oyuncuları, maç öncesi Kayseri"deki patlamadan dolayı taraftarlar ile beraber 1 dakikalık saygı duruşunda durdu.

Silopi ilçe Stadında oynanan karşılaşmada Silopi Belediye Gençlik Spor, Cizre Botan Spor"u ikinci yarıda atılan penaltı ile 1-0 mağlup etti.

Silopi Belediye Başkan Vekili Kaymakam Savaş Konak, AK Parti Silopi ilçe Başkanı Fatih Bilen, Silopi Belediye Gençlik Spor Kulüp Başkanı Mehmet Bilen ve çok sayıda taraftar ilçe stadında hazır bulundu.

Terör örgütü PKK tarafından Kayseri"deki askeri otobüse yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit düşen askerler için taraftarlar ve oyuncular 1 dakikalık saygı duruşunda burdu.

Ardından Silopi Belediye Gençlik Spor oyuncuları sahada bulunan güvenlik güçlerine karanfil vererek başsağlığında bulundu. Maç olaysız sona erdi.