Tügva'dan İlçe Belediyemize Ziyaret

11.10.2016 03:28

Tügva'dan İlçe Belediyemize Ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Belediye Başkan Yardımcılarımızı Ziyaret Etti.

Muharrem ayı dolayısıyla ilçede aşure etkinliği düzenleyen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Silopi ilçe teşkilatı ilçe belediyemize ziyarette bulundu. İlçe Temsilcisi Yusuf Tatar, İlçe Teşkilat Koordinatörü Fırat Haşimoğlu, Eğitim Koordinatörü Ramazan Özdemir, Lise Koordinatörü Eda Bozkurt, Aile ve Kadın Koordinatörü Hatice Karakaş, Belediye Başkan Yardımcılarımız Abdullah Ökten ve Kemal Ökten"i makamda ziyaret ederek tebrik dileklerinde bulundu. TÜGVA Silopi ilçe yönetimi Muharrem ayı dolayısıyla beraberinde getirdikleri aşureleri başkan yardımcılarımıza ikram etti. Başkan Yardımcımız Abdullah Ökten ve Kemal Ökten TÜGVA Silopi ilçe yönetimini İlçemizde yapılacak projeler hakkında bilgilendirdi. Misafirlerimiz tebrik olsun dileklerinde bulunduktan sonra belediyeden ayrıldı.