Vali Aktaş"tan Acılı Aileye Ziyaret

02.12.2017 10:32

Vali Aktaş"tan Acılı Aileye Ziyaret

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş ve beraberindekiler, ayağının bariyere sıkışması sonucu yaralanan Çiğdem Başak'ın ailesini ziyaret etti.

Vali Aktaş; “Yavrumuzun durumu oldukça iyi bunu rahatlıkla ifade edebiliriz.”dedi.

Dün sabah saatlerinde Silopi ilçesinde birinci cadde de bisikleti ile geçtiği esna da bacağı yol kesici (road blocker) kapana kapılan Çiğdem Başak"ın ailesine Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Belediye Başkanımız Savaş Konak, Şırnak İl Emniyet Müdürü Ömer Ulusoy, Silopi İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Erdoğan, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Mehmet Aktaş"ı Çiğdem Başak"ın Babası İsmail İlhan Başak karşıladı. Evin bahçesinde oturan Vali Aktaş ve beraberindekiler Baba İsmail İlhan Başak ile bir süre sohbet etti. Bu esna da Çiğdem Başak"ın annesi Nayime Başak Vali Aktaş"ın yanına gelerek ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti. Vali Mehmet Aktaş da devlet olarak, hükümet olarak ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını söyledi.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Şırnak Valisi Mehmet Aktaş Silopi halkına dün göstermiş oldukları çabadan dolayı teşekkür etti.

Vali Aktaş Şunları Dedi:

“Dün road blocker dediğimiz yol kesiciye Çiğdem isminde bir yavrumuzun bacağı sıkıştı. Bütün Silopi'nin seferber olmasıyla Allah'a şükür kısa bir sürede çocuk oradan kurtarıldı. Daha sonra çok seri bir şekilde askeri helikopterle Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Oradaki büyük ameliyattan sonra, akşam saatlerinde de Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Orada da müdahaleler devam ediyor Allah'a şükür. Daha ben az önce görüştüm yavrumuzun durumu oldukça iyi,  inşallah bir sakatlık olmayacak öyle görünüyor. Bugün çocuğumuzun babası İsmail Bey'e Geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. İnşallah böyle kazalar Bir daha olmaz diyoruz. Hem ailemize hem Silopili hemşerilerimize geçmiş olsun diyoruz. Yavrumuzun durumu oldukça iyi bunu rahatlıkla ifade edebiliriz.”