Yenişehir Mahallesinde Kanalizasyon Hattı

24.11.2017 08:42

Yenişehir Mahallesinde Kanalizasyon Hattı

Yenişehir mahallesinde kanalizasyon boru hatları döşeyerek alt yapıya güç kattık.

Belediyemizin ilçe merkezinde belediye çalışmalarının ulaştığı alanlar da çalışmalarımız hızla devam ediyor. Görevi devraldığımız günden bu yana ilçemizin su sorununu %90 çözmüş hale getirerek ayrıca kanalizasyon boru hatları döşeyerek alt yapıyı daha da güçlendirdik. Son olarak Yenişehir mahallesinde ekiplerimizce kanalizasyon boru hatları belirlenen alanlara döşendi.

Cadde ve sokak aralarına döşenen kanalizasyon ana hatlarında yeni şehir mahallesinde artık sıkıntılar yaşanmayacak, atık sular tamamen kanalizasyon boru hattından geçerek belirlenen alana gönderilecek.

Ayrıca Katı Atık Su Arıtma tesisimiz de kısa zaman da ihaleye verilip, ilçemizdeki belirlenen alan da temel atma töreni ile yapımına başlanacak.