Yol Bakım Onarım Çalışmalarımız Devam Ediyor

19.10.2017 16:59

Yol Bakım Onarım Çalışmalarımız Devam Ediyor

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Barbaros Mahallesi 625.sokakta yollar parke taşla kaplanarak yenileniyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından mahallelerde yapılan parke taşı döşeme çalışmaları sonunda yolların daha modern hale kavuşacak. İlçenin farklı mahallerinde belirlenen program dahilinde fen işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerin çalışmalarına devam edilerek, “Alt yapı çalışmaları tamamlanan sokaklarımızda ekiplerimiz parke taş kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda mahallelerimizde bulunan yollarımıza parke taşı döşüyoruz. Yapılan çalışmalar kapsamında parke taşı döşenen mahallelerimizde yollarımız daha güvenli ve modern hale geldi. Araç ve yaya trafiğine uygun hale gelen yollarımızda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan ve mahalle muhtarlarımızdan gelen talep ve istekleri tek tek değerlendirip yollarımızın bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz kış şartları öncesi yollarımızın sorunlarını çözüme kavuşturacağız.