10.03.2021

Bilgilendirme: Dedaş'ın Abone Vermemesi...

Silopi belediyesi olarak halkımızın tüm ihtiyaçlarına imkânlarımız dâhilinde karşılık vermeye çalışıyoruz. Son zamanlarda özellikle belediyemize karşı bilinçli bir linç girişimi olduğunu biliyoruz.

En son Dedaş’ın vatandaşlara abonelik vermemesinin belediyemize bağladığı son olayda tüm çözüm önerilerine olumlu yönde karşılık vermemize rağmen hâlâ kasıtlı olarak kurumumuz sorumlu olarak gösterilmektedir.

Kesinlikle art niyetli yaklaşım karşısında vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Dedaş ile görüşmeler yapılmış tarafımıza bildirilen tüm önerilere olumlu karşılık verilmiştir. Buna rağmen vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmediği tarafımıza bildirilmiştir.

Bugüne kadar herhangi bir sorun yaşatmayan Dedaş’ın hangi gerekçe ile elektrik abonesi için yapılan başvuruları reddettiğini açıklaması lazım. Bu konuda muhatap belediyemiz değildir. Halkımızın tüm eleştiri ve önerileri için kapımız daima halkımıza açıktır ve bundan sonrada sorunun çözümü için tüm çabalarımız devam edecektir.